lauantai 3. tammikuuta 2015

Piitä, piitä ... ja alumiini pois kehosta?



Tämä mineraali rakentaa sidekudosta, luuta, parantaa sydän- ja verisuoniterveyttä, ja tekee alumiinin myrkyttömäksi

Joulukuun 20. 2014 • Health, Videos • 1138 Views
Kirjoittanut:  PAUL FASSA

Johtuen suuressa mittakaavassa tapahtuvasta maatalouden käyttämästä ´yhden-kasvin´-viljelymenetelmästä, jossa on jätetty huomioimatta todella oikeat maanviljelymenetelmät , useimmilta meistä puuttuu mineraaleja  mineral deficient. Ja mineraalit, hivenaineet, ovat jopa tärkeämpiä kuin vitamiinit. Vain entsyymit ovat vielä hivenaineitakin tärkeämpiä.

Tärkeimmät, eli makromineraalit ovat kalkki, magnesium magnesium, natrium, ynnä muut. Rautaa, jodia iodine, piitä, ja muita pidetään hivenaineina = micromineraaleina, koska niistä jokaista tarvitaan vain pienempiä määriä. Tärkeimpiä ravinnemineraaleja mitataan tavallisesti milligrammoissa (mg), kun taas micromineraaleja mitataan tavallisesti mikrogrammoisssa (mcg).

Pii on tärkeä micromineraali ihmisille, vaikka useimmat eivät tiedostakaan sen tärkeyttä. , Tri. Barbara Hendel, kirjan Water & Salt, kirjoittaja, totesi: “Pii on ihmisterveydelle tärkein hivenaine.”

Viimeaikoina pii (Si) on saanut yhä enemmän huomiota elintoiminnoille yhä tärkeämmmiksi osoittautuneitten  ominaisuuksiensa takia. Toisinaan sitä nimitetään "kauneusmineraaliksi", koska se parantaa ihon elastisuutta ja hiusten ja kynsien kasvua, ja yhä uusia tärkeitä näkökohtia on vast´ikään tutkittu.  

Pii auttaa suojaamaan kollageenin elastisuutta kehon kaikissa yhdistävissä kudoksissa, mm.jänteissä ja rustossa. Tämä vahentää kipuja ja kolotuksia ja pitää yllä kehomme joustavuutta. On myöskin päätelty, että piin korkeat tasot veriseerumissa estävät verisuonten plakin muodostumista ja niiden tukkeutumista.  

Kalkin kerääntyminen verisuoniin johtaa verisuonten seinämien kalkkeutumiseen calcification within arterial walls, ja tämä voidaan panna sydäntautien syyksi ennemminkin kuin väärin leimattu vaarallisen korkea kolesteroli. Kun veren liika kalkki ei absorboidukaan luuaineeseen, syntyy tämä kalkkeutumisen vaara. 

Jotta luun muodostuminen varmistuu tarvitaan toimivaksi osoitettua K2-vitamiinia, proper vitamin K2, magnesiumia ja piitä. Muuten epäterveellinen veriseerumin kalkin määrä lisääntyy ja tämä johtaa verisuoniplakin muodostumiseen.

Ruoan lähteitä, joissa on piitä korkeina pitoisuuksina: ´diatomaceous earth´, voi tilata tästä: can be purchased online halvalla; ´Horsetail herbal tinctures  korte-tinktuuroita tai uutteita; ja kurkkuja cucumbers. Orgaanisia kurkkuja on saatavilla kohtuuhintaan. Sen lisäksi, että kurkut sisältävät runsaasti piitä, ne ovat erittäin alkalisoivia (tekevät kehon pH´n neutraaliksi).

https://www.youtube.com/watch?v=P_B48BRznFA#t=28

Vaikka näissä seuraavissa lähteissä ei olekaan piitä niin paljon, kuin noissa kolmessa aiemmin mainitussa, ovat myös karkeat kokojyvät, kuten ruis, ohra ja kaura hyviä piin lähteitä. Niin ovat myös idätetyt sinimailasen siemenet ja muut siemenet. Pii on tärkeä pitämään luut vahvoina ja sydän-verisuoniston terveenä.  

 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=P_B48BRznFA

Sitten on vielä tämä alumiini-asia, jonka tavallisesti käytetty pii puhdistaa kudoksista, jotka eivät ole aivo-veri-esteen takana, mutta jota pii ei voi puhdistaa itse aivoista.   

 

Piin ionimuotoista-lietettä sisältävät mineraalivedet pystyvät läpäisemään  aivo-veri-esteen


Myrkyllisestä alumiinista ei ympäristössämme ole puutetta. Sitä keittoastioissa  cookware, virvoitusjuomatölkeissä, foliopaperissa, sitä saadaan tupakansavusta, kosmetiikasta, aurinkovoiteista   sunscreen, ja ilmastoon suihkutettavista aineista chemtrail , joden jäämistä on havaittu korkeita määriä alumiinia nanopartikkeli-muodossa, ja sitä on kaikissa rokotteissa.

Tri. Chris Exley, PhD, on omistanut tieteellisestä elämästään lähes kahdenkymmentä vuotta alumiinin myrkyllisyyden tutkimiseen. Hän nimittää aikaa varhaisesta 2000-luvun alusta lähtien nykyisyyteen "alumiini-ajaksi", “Age of Aluminum.”

Ennen tämän aikakauden alkua alumiini pysyi maaperässä eikä sitä oltu vielä louhittu. Exley väittää alumiinin louhimisen ja sen käyttämisen niin moniin tarkoituksiin olevan vastuussa huomattavasta neurologisten sairauksien lisääntymisestä increase of neurological diseases.

Exley selventää, kuinka alumiini akkumuloituu, kerääntyy, kudokseen, jossa ei tapahdu nopeaa solujen vaihtumista. Hidasta kudosten vaihtuvuutta tapahtuu luuaineessa, sydämessä sekä aivoissa. Aivot ja siihen liittyvä hermojärjestelmä, ovat aluetta, jossa sairaudet kuten Parkinsonismi, MS, krooninen väsymys ja muut neurologiset tai auto-immuunisairaudet ilmenevät. 

Exley suosittelee paria hinnakasta mineraalivettä, joissa on runsaasti piitä, jota saa paremmista terveyskaupoista tai sitä voi tilata netistä. Ne ovat Volvic- ja Fiji-mineraalivedet. Vältä makeutettuja ja maustettuja vaihtoehtoja, käytä puhdasta mineraalivettä ainoastaan.

Hän pitää niitä parhaina, koska ne sisältävät ioni-muotoista pii-lietettä, joka pystyy ylittämään aivo-veri-esteen. Hän vakuuttaa näitten vesien juomisen saaneen aikaan positiivisia tuloksia rokotteista vaurioituneilla lapsilla. Sekä aivokudoksen kalkkeutuminen että alumiinin myrkyllisyys on molemmat linkitetty Alzheimer’in tautiin samoin kuin muihinkin neurologisiin sairauksiin.

Mitä sitten tulee harmaaseen aineeseen, on tri. Exley vakuuttunut siitä, että mineraaliveden käyttö on paras hoitotapa. Alumiini poistuu virtsan kautta urine , kun piitä käytetään lisäravinteena. Näyttää siltä, on vain vähän vaaraa ottaa sitä liikaa, kunhan käytetään oikeaa vettä ja B1-vitamiini- ja kalium-arvot pysyvät oikealla tasolla. .

 https://www.youtube.com/watch?v=JKfbkeQyw84#t=923     ; Alumiini-adjuvantit
 
Paul Fassa  on avustava kirjoittaja REALfarmacy.com.´issa.  Hänen suosikkiaiheensa ovat Lääketieteellisen Mafian ( Medical Mafia’s) kontrolli terveydestä, elintarviketeollisuudesta ja hallituksen säätelyvirastojen korruptiosta. Paul’in urhea myötävaikutus terveysliikkeessä ja maailmanlaajuisessa paradigman muutoksessa on maailmaa uudistavaa. Katso hänen blogiaan:  following this link  ja seuraa häntä:  Twitter here

Sources
http://www.globalhealingcenter.com/benefits-of/diatomaceous-earth
http://www.naturalheavymetaldetox.com/best-prevention-against-alzheimer%E2%80%99s-disease
http://proliberty.com/observer/20071104.htm
http://tlc.howstuffworks.com/family/horsetail-herbal-remedies.htm
http://www.mountainroseherbs.com/learn/horsetail.phpPi
 
                                                * * * * * 

Mistä ihmiset saavat alumiinia: chemtrails´eista: http://worldtruth.tv/pilots-doctors-scientists-tell-the-truth-about-chemtrailsgeo-engineering/

 http://elamakasissamme.blogspot.fi/2013/07/nanokemikaaleja-taivaalla.html

Mitä tiedemies haluaa sinun tietävän alumiinin poistosta kehosta Alzheimerin-taudissa:
 http://www.naturalblaze.com/2015/09/what-scientist-wants-you-to-know-about.html?utm_source=Natural+Blaze+Subscribers&utm_medium=email&utm_campaign=825e619610-RSS_EMAIL_CAMPAIGN&utm_term=0_b73c66b129-825e619610-387880325

http://www.greenmedinfo.com/blog/attacking-ourselves-top-doctors-reveal-vaccines-turn-our-immune-system-against-us

 http://magneettimedia.com/3-mineraalivetta-joilla-poistaa-aivoihin-kertynyt-alumiini/

MS-tauti ja Olli Posti:  http://safkatutka.fi/2015/08/26/olli-posti/

 http://healthimpactnews.com/2017/diatomaceous-earth-safe-supplement-that-supports-human-detoxification-and-restores-collagen/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti